Рахівниця фанерна у формі книги

260,00
грн.
Загальний опис:
На нашому сайті ви можете придбати фанерну рахівничку у формі книжки, яка стане незамінним помічником для ресторанів та кафе. Виготовлена з фанери 1 сорту обкладинка рахівнички виглядає дуже елегантно та стильно, що підкреслить статус вашого закладу. На обкладинку можна гравіювати логотип закладу або надпис, що ще більше зробить рахівничку унікальною.

Особливість нашої рахівнички полягає в тому, що готівка та чеки зручно складаються в шкіряну кишеню, що розташована в середині книжки. Таким чином, ви зможете зберігати всі гроші та квитанції в одному місці та не втрачати їх під час роботи.
Ви зможете обрати рахівничку з 5 різних кольорів, що дозволить вам вибрати той, який підійде саме до вашого стилю та інтер'єру закладу. Цей дрібний елемент допоможе підняти рівень сервісу вашого закладу та зробити його більш привабливим для клієнтів.

Отже, якщо ви власник ресторану або кафе, наша фанерна рахівничка у формі книжки стане незамінним помічником у веденні розрахункової книги та збереже ваші гроші та квитанції в одному місці. Обирайте кольори, які підходять саме вам, та замовляйте нашу рахівничку прямо зараз!


Що слід знати?
• Фанера стійка до зносу, механічних пошкоджень.
• Виріб відрізняється компактними габаритами, дуже зручний у використанні.
• Рахівниця виконана в формі книги з кріпленням на шкіру.
• Дерево тонується в потрібний вам колір.
• Можливо нанесення на виріб написи або логотипу (гравірування).

Матеріал: Фанера 4мм тонована в обраний колір

Тип персоналізації: Гравіювання (до 25 см2 безкоштовно)