Органайзер для приборів фанерний з закругленими бортами

180,00
грн.
Загальний опис:
Якщо ви керівник ресторану або закладу харчування, ви знаєте, наскільки важливо забезпечити своїх гостей всім необхідним для комфортного перебування. Органайзер для приборів - це саме те, що потрібно, щоб забезпечити організоване та зручне розміщення приборів. Виготовлений з фанери, органайзер стійкий та міцний, що дозволяє використовувати його протягом тривалого часу.

Органайзер для приборів також може виступати як виноска приборів, допомагаючи офіціантам з комфортним та безпечним виносом приборів до столів. Завдяки цьому, ваші гості можуть насолоджуватися їжею, не втрачаючи час на пошук приборів або чекання, коли їх візьмуть на стіл.

Цей органайзер для приборів є прекрасним доповненням до інтер'єру вашого закладу та дозволяє зберігати прибори організовано та легко доступними. Логотип вашого закладу або ім'я можуть бути гравійовані на поверхні органайзера, що робить його прекрасним подарунком для вашого бізнесу або для різних випадків, наприклад, весіль або корпоративних подій.

Органайзер для приборів може також бути використаний як приборниця або виноска для інших предметів, наприклад для солі та перцю, що робить його універсальним інструментом для закладів харчування. Замовляючи цей органайзер для приборів, ви забезпечуєте своїх гостей чистотою та комфортом під час їх візиту до вашого закладу.

Що слід знати?
• Можливо нанесення на виріб написи або логотипу (гравірування).
• Для виготовлення застосовується фанера 1 сорту.
• Виріб з фанери стійкий до зносу, механічних пошкоджень.
• Для великих замовлень можливі знижки.